Forschungsaufenthalt im Jahr 2021 für 2 Monate an der University of Missouri in Columbia bei Prof. Shawn Christ zum Thema, Stephanie Abgottspon
Identifying healthy and unhealthy dietary patterns among Swiss vegan adults, Leonie-Helen Bogl
Vitamin D supplementation in individuals with a chronic spinal cord injury- a placebo-controlled randomized double-blinded study, Joëlle Flück
Effect of omega-3 fatty acid supplementation on fractional iron absorption in obese women: A stable iron isotope study, Isabelle Herter
Omega-3 polyunsaturated fatty acid intake and status in Swiss pregnant women, Isabelle Herter
Master Degree in Clinical Trials at the London School of Hygine & Tropical Medicine, Julie Mareschal
Investigating the effect of iron status and metabolism on the response to vaccination with m-RNA based SARS-CoV-2 vaccines in the Zurich SARS-CoV-2 Vaccine Cohort (ZVAC), Diego Moretti
Untersuchung von Ernährungszustand, Wissen und Einstellung über eine gesunde Ernährungsweise bei Menschen mit einer behandlungs-nötigen psychiatrischen Erkrankung, Sonja Mötteli
Postgraduate Master of Science (MSc) in Clinical Nutrition and Public Health at University College London (UCL), Millie Porzi
Einfluss von Nährstoffen auf vaginale Infektionen in der Schwangerschaft, Sabine Rohrmann
The effect of oral iron supplements on serum hepcidin, insulin and glucose metabolism in women with gestational diabetes, Nicole Stoffel
Comparing efficacy and incidence of gastrointestinal side effects from alternate-day and consecutive-day oral iron dosing in iron-depleted women with or without mild anemia, Nicole Stoffel
Einfluss einer isokalorischen Hochfett-Diät auf das Mikrobiom im Dünndarm, Reiner Wiest