Laufende Projekte 2020


Development of a novel 129l tracer method to quantify iodine absorption, retention and excretion in humans, Dr. Valeria Galetti
 
Stürme, Seuchen, Spekulanten. Antike Beurteilungen der Ursachen von Versorgungsengpässen in Rom, Thomas Gartmann
 
Effect of omega-3 fatty acid supplementation on fractional iron absorption in obese women: A stable iron isotope study, Dr. Isabelle Herter
 
Ernährungsphysiologische Bewertung von pflanzenbasierten Getränken, Dr. Katrin Kopf-Bolaz
 
Steroidhormone in der peripheren und zentralen Kontrolle des Essverhaltens bei Frauen, Prof.Dr. Brigitte Leeners
 
Effects of nutritional fat on the growth of intestinal E. coli, PD Dr. Benjamin Misselwitz
 
Master of Public Health at the University of Bordeaux, Clémence Moullet
 
MAS programme in Nutrition and Health; Millie Porzi
 
Einfluss von Nährstoffen auf vaginale Infektionen in der Schwangerschaft, Prof. Dr. Sabine Rohrmann
 
The effect of oral iron supplements on serum hepcidin, insulin and glucose metabolism in women with gestational diabetes, Dr. Nicole Stoffel
 
Personalized Nutrition through measurement of new blood biomarkers and metabolomic signatures: a subproject of the EFFORT trial, Dr. med. Tristan Mirko Struja
 


Valid XHTML 1.0! Valid CSS!